Annons

Annons

Annons

Klövsjö

Läsartext
Höstmöte och jubileum i Klövsjö

Detta är en läsartext.

Onsdag 23 november träffades ett 60-tal medlemmar i PRO Rätan-Åsarna på Föreninga i Klövsjö, för höstmöte och 60-årsjubileum.

På mötet beslöts att medlemsavgiften för 2023 skulle vara 40 kr. Totalt till PRO betalar vi 270 kr. Vidare beslöts att godkänna den föreslagna verksamhetsplanen och budget  för 2023.

Bo Svensson berättade att det finns många bra appar att lägga in i telefonen. Bland annat parkerings-appar att använda när man besöker sjukhuset i Östersund. Mötet beslöt att i januari ha en dag på lokalen i Åsarna då man kan få hjälp att installera appar.

Annons

Annons

Harriet Ödin uppmanade alla att ta det lugnt nu före jul så man undviker fallolyckor.

Mötet avslutades med en uppmaning till en kvarts bensträckare innan firandet vidtog.

Ordförande Harriet Ödin hälsade välkommen till 60-årsjubileet och gav en kort historik över de senaste 10 åren.

Gun-Marie Johansson och Irene Eriksson förärades PRO:s förtjänsttecken för många års gott arbete i föreningen.

En trerätters middag intogs och mellan varmrätt och kaffe underhöll Jon Olofsson. En mycket god entertainer att lyssna till.

Eva Simonsson från PRO Myssjö-Oviken överlämnade en gåva till jubilaren och önskade fortsatt god verksamhet. Efter kaffe och tårta vidtog dragning på lotteriet och många fina vinster lämnades ut.

Harriet tackade köket, damerna från Klövsjö som dukat så vackert och medlemmarna för en trevlig eftermiddag och avslutade samkvämet.

Harriet Ödin

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan