Annons

Annons

Annons

Hammerdal

Läsartext
Glada miner vid månadsmötet i Hammerdal

Detta är en läsartext.

Onsdagen den 30 november hade vi i SPF Utrikes månadsmöte i Hammerdal. Cirka 50 personer kom och vi umgicks på bästa sätt.

Glada miner när cirka 50 personer kom till SPF:s månadsmöte i Hammerdal. Foto: Marianne Eriksson

För underhållningen stod denna gång områdespoliserna Jonny och Dag. De berättade för oss hur vi kan undvika bedrägerier av olika slag. Lägg på luren direkt om det ringer någon som vill att du skall logga in med ditt bank-iD! Det är superskickliga personer som sysslar med denna typ av bedrägerier så det är annars lätt att trilla dit.

Annons

Annons

Direkt efter detta allvarliga ämne så tog Lisa Sandberg från Solberg vid och pratade bland annat om dofter och dess betydelse för vår hjärna. Hon gav oss en inblick i hur dofter har använts på olika sätt i världen ända sedan 1500-talet.

Vårt fantastiska husband, bestående av Tore, Sven-Ivar och Lilian spelade härlig musik mellan programpunkterna.  På slutet sjöng Lilian ”See you later alligator” med svensk text.

Lotterna gick åt som smör i solsken och vinstbordet var överdådigt. Fikagruppen hade också ordnat ett underbart fika.

Innan vi skildes åt körde Birgitta från Sikås lite balans- och styrkeövningar med oss. Där efter var det dags att hälsa medlemmarna välkomna till nästa träff som är julbordet den 9 december på Medborgarhuset.

Marianne Eriksson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan