Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Läsartext
Efterlängtad julbordsresa

Detta är en läsartext.

Stuguns PRO-förening avrundade sitt verksamhetsår med en resa till Tivars för att äta julbord tillsammans. En efterlängtad och uppskattad resa eftersom föreningen inte varit på någon resa sedan Coronapandemins utbrott.

Julresan gick med buss från Stugun till Norderön. Foto: Elisabet Yngström

Annons

Annons

Ett trettiotal förväntansfulla medlemmar med glatt humör och sugna på julmat startade bussresan från torget i Stugun torsdagen den 24 november.

Bussen rattades lugnt och tryggt av Peter Wallenqvist, som med sitt glada humör servade och guidade oss hela vägen till Norderön.

Efter färjefärden och framkomsten välkomnades vi av ett fantastiskt julbord med läckerheter från den egna gården. Alla njöt både av de vackert dukade borden, gemenskapen och all den goda julmaten.

Mätta och belåtna PRO-are. Foto: Elisabet Yngström

En utflykt där medlemmarna får träffas och trivas tillsammans är så utomordentligt viktig både för kropp och själ. Det stärker föreningslivets grundmening att stimulera varandra till att kunna arbeta tillsammans under året.

Peter Wallenqvist rattade bussen. Foto: Elisabet Yngström

Vi riktade ett varmt tack till PRO-styrelsen, med ordförande Göran Holms initiativ att bjuda på resan, till Christin Nilsson som arrangerat samt chauffören Peter Wallenqvist.

Elisabet Yngström

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan