Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
Musikupplevelse i Brunflo

Detta är en läsartext.

PRO Brunflo bjöd in till trivselmöte/höstmöte torsdagen den 24 november. Vi var ett 50-tal medlemmar som hörsammat inbjudan.

Bengt Erik Norlén och Lars Eriksson spelade på trivsel- och höstmötet. Foto: Pia Edblad

Programmet började med att vi fick en fantastisk musikupplevelse tillsammans med violinisten Bengt Erik Norlén och Lars Eriksson, som kompade på gitarr och basfiol. De bjöd på en musikresa som startade med några kända stycken av Taube, vidare via Erik Öst, Jämtländsk kärleksvisa, lite jazzigare toner och en avslutande crescendo med en Ungersk csardas.

Annons

Annons

De fick stående ovationer innan vi tog en kaffepaus med god smörgås och kaka.

Vi fortsatte därefter med det formella höstmötet där vi bland annat fastställde verksamhetsplan och budget för 2023. Ordförande påminde om de förmåner som du som PRO-medlem får.

Innan mötet avslutades så blev det dragning på friskvårdskort och lotteri.

Nära 100 medlemmar samlades till julbord på IOGT-lokalen i Brunflo. Foto: Pia Edblad

Lördagen den 26 november träffades nära nog hundra medlemmar för att äta julbord på IOGT i Brunflo. Vi möttes av lukten från glögg och pepparkakor i foajén och när vi satt oss till bords serverades en kall jultallrik samt senare småvarmt och kaffe och kaka.

Ett härligt sorl blandat med soft julmusik. Alla verkade mätta och nöjda när vi bröt upp efter några timmar.

Slutligen vill vi uppmuntra, inte bara våra medlemmar, utan du som känner att du kan och vill bidra med något till vår insamling för Ukraina, är välkommen till IOGT-lokalen den 8 december. Det kan exempelvis vara vantar, sockor, sovsäckar, ficklampor, batterier, hygienartiklar och konserver (inga vätskor får skickas).

Pia Edblad

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan