Annons

Annons

Annons

Hallen

Läsartext
Underhållning i Mårdsunds bystuga

Detta är en läsartext.

Den 10 november inbjöd PRO Hallen till höstmöte med förtäring och underhållning i Mårdsunds Bystuga. Utöver styrelsen slöt närmare 30 medlemmar upp. Styrelsen hälsade alla välkomna och dagens program presenterades.

Anders Hedén underhöll när PRO Hallen hade höstmöte. Foto: Margareta Byström

Annons

Annons

Trubaduren Anders Hedén underhöll oss med ett antal sånger innan vi åtnjöt en mycket välsmakande smörgåstårta. Därefter greppade Anders Hedén gitarren igen och sjöng både egna texter och tolkningar av bland annat Tage Danielsson, innan det blev kaffe och kaka som föreningens bagerskor bakat.

Anette Moe, från ABF, som är vår medarrangör, pratade om vad en förening kan innehålla, att det ska hända något kul och att medlemmar, inte bara styrelsen, behöver hjälpas åt i en förening. Vill vi ha studiecirklar så hjälper gärna ABF till med att starta upp cirkeln.

En lista cirkulerade bland medlemmarna, där de kunde skriva sina önskemål på aktiviteter.

Därefter vidtog höstmötet. Medlemsavgiften till föreningen är oförändrad till nästa år. Budgetförslaget och verksamhetsplanen godkändes. Därefter redogjorde Roland Johansson för de senaste KPR- och RPR-mötena, det vill säga kommunala och regionala pensionsråden.

En eftermiddag med hög stämning, många skratt och trevliga samtal. Några passade på att beställa almanackor innan mötet avslutades

Margareta Byström

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan