Annons

Annons

Annons

Ragunda

Läsartext
Leif bjöd på härlig underhållning i Pålgård

Detta är en läsartext.

PRO Ragunda höll sitt traditionella höstmöte i sockenstugan i Pålgård inför drygt 30 medlemmar, med en mycket god fisksoppa och hembakat bröd, samt kaffe och en god kaka till. Det bjöds också härlig underhållning av Leif Lindman. Mötet ägde rum måndagen den 31 oktober.

Leif Lindman bjöd på härlig underhållning vid PRO-mötet i Pålgård. Foto: Ingrid Wiksten

Annons

Annons

Ordförande Lennart Hobring hälsade alla välkomna och sedan tog mötesordförande Jim Salomonsson över och genomförde mötet på bästa sätt.

Medlemsavgiften lokalt fastställdes till oförändrat 40 kronor och den föreslagna budgeten antogs utan längre diskussion. Det förutsätter dock att vi kan fortsätta med vår bingoverksamhet. Förslaget till verksamhetsplan antogs också för 2023.

Därefter tog Lennart åter till orda och informerade om att vi kommer att ordna med julgröt, men datum är inte helt klart än. Det finns även planer på att starta en matcirkel för män om tillräckligt många anmäler sig.

En kurs i hjärt/lungräddning önskas också, så att vi kan hantera vår hjärtstartare bättre. Det kom också fram ett förslag om gåfotboll, något som har blivit populärt på senare tid. Bland medlemmarna önskades också resor av kortare natur, det vill säga att ingen övernattning krävs. Vi har många medlemmar som inte längre orkar med längre resor.

Mötet avslutades med ett lotteri där många fina vinster lottades ut, som fann nya ägare och kaffe med tillbehör. Vi tackade Solbritt Lidström och Ingegerd Hobring som kokat soppan, Anna-Britt Karström som skötte serveringen med den äran och även bakat kakan. Matbrödet hade Ingrid Wiksten bakat.

Under kaffet spelade och sjöng Leif Lindman till eget ackompanjemang, bland annat av Jim Reeves och Elvis Presley.

Ordförande tackade de som besökt mötet.

Ingrid Wiksten

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan