Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Månadsträff med musik i Ångsta sockenstuga

Detta är en läsartext.

Den 26 oktober, en gråmulen men ändå vacker höstdag samlades medlemmarna i SPF Seniorerna Brunflobygden och den intresserade i Sockenstugan i Ångsta till föreningens månadsträff.

Majlis Ek tillsammans med tvillingdöttrarna Sofia och Erika bjöd på sång- och musikstund i Ångsta sockenstuga. Foto: Eva Söerström

Annons

Vi kunde välkomna Majlis Ek och tvillingdöttrarna Sofia och Erika som bjöd oss på en sång- och musikstund. Majlis spelade dragspel, Sofia keyboard och Erika gitarr.

Annons

De började underhållningen med att framföra ”Du är det finaste jag vet”. Sedan följde en blandning av melodier av kända låtskrivare, ”Lilla fågel blå”, ”Somliga går med trasiga skor”, ”Yesterday”, Sven-Ingvars ”Vid din sida” då publiken inbjöds att sjunga med, ”Kan man älska nån på avstånd” som Karin Hemmingsson skrivit texten till, nu i versionen som Albin Lee Meldau sjöng i tv:s Så mycket bättre. ”Himlen är oskyldigt blå”, Majlis sjöng på jamska och spelade ”För i väla”.

Sofia och Erika sjöng ”Jamtlandstaus”, även den på jamska. Detta var bara några av de melodier som gruppen framförde med vacker stämsång och medryckande musik. En mycket kunnig och musikalisk grupp. Sofia och Erika har skrivit många låtar och under pandemin skrev de en låt om dagen.

Efter underhållningen serverade Ingvor Sahlin kaffe, hembakad limpa med allehanda gott pålägg och kaka.

Stellan Hansson hade som vanligt hand om lotteriet och såg till att många kunde hämta vinster. Efter information om kommande program avslutades träffen och vi åkte hem efter en lyckad dag.

Eva Söderström

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan