Annons

Annons

Annons

Ytterhogdal

Läsartext
Höstfest på Kupan med Ytterhogdals Rödakorskrets

Detta är en läsartext.

På fredagen den 28/10 var det full fart på Kupan i Ytterhogdal. Det var höstfest med anledning av att vi firade Halloween i helgen. Våra lokala kändisar Ingrid och Torbjörn underhöll tillsammans med Gunnar från Delsbo. En av de besökande gästerna, Lena, var modig nog att komma fram och sjunga en egen sång, och också ta ton tillsammans med Ingrid.

Annons

Musiken flödade på Kupan i Ytterhogdal.

Annons

Man fick önska egna låtar och det var det någon som nappade på.

Ingen fest utan fika och den här dagen kunde man förutom kaffe, te och hembakat bröd, köpa varm korv med bröd. Massor med godis fanns på borden, till glädje för både barn och vuxna. Vi hade extra öppet den här festliga dagen och många passade på att komma in och fynda prylar och kläder.

Elinor (till vänster) och Johanna höll i trådarna.

Flera frivilliga var med och hjälpte till under dagen. De som höll i trådarna var Elinor, ordförande, och Johanna, Kupanansvarig.

Ett stort tack riktade vi till alla som medverkade till att vår dag blev så festlig – precis som vi hade hoppats. Vem vet, kanske blir det en fest igen till våren – Vårfest! Alla är varmt välkomna till oss igen. Alla pengar som vi får in går till att förebygga och lindra mänskligt lidande, både i Sverige och ute i världen.

Antecknat av Solveig

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan