Annons

Annons

Annons

Lit-Häggenås

Läsartext
Månadsmöte i Handog

Detta är en läsartext.

SPF Seniorerna Litsbygden höll månadsmötet i oktober på föreningshuset i Handog.

Från vänster Staffan, Karin, Sture och Eva, alla med efternamnet Persson, stod för arrangemanget i Handog. Foto: Erna Aschenbrenner

Drygt 50 medlemmar tog plats vid fint dukade bord medan kvällens musikanter Gösta Jonsson på dragspel, Rolf Kristensen, gitarr och Jörn Nilsson, bas spelade.

Annons

Annons

När klockan slagit tre, hälsade ordförande Inger Jonsson alla välkomna. Vi fick lyssna på lite mer musik av varierande stil innan det var dags för förtäring. Eftersom det var torsdag serverades det ärtsoppa och punsch med efterföljande kaffe och kaka. Det var ”Handogarna” med Bosse i spetsen samt Karin, Staffan, Eva och Sture, alla med efternamnet Persson, som stod för arrangemanget.

Soppan var otroligt välkryddad och god.

Inger hade lite information att framföra, bland annat om kommunens medborgardialog. Hon efterlyste frågor att ta upp på ett möte med kommunen, PRO och SPF den 17 november.

Vi har fått erbjudande om rabatterade biljetter till Östersundsrevyn den 20 januari.

Så fick Erna ordet och berättade att årets julbord är bokat den 1 december. Listor gick runt där man kunde anmäla sitt intresse för respektive arrangemang. Har man frågor om detta kan man kontakta Inger eller Erna.

När kaffet var urdrucket och musikanterna spelat en stund till och vi även fått sjunga lite var det dags för finalen: dragning på lotteriet. Som vanligt fanns många fina vinster.

Lennart avslutade med att tacka alla för en mycket trevlig eftermiddag.

Erna Aschenbrenner

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan