Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
Travkväll på bästa publikplats

Detta är en läsartext.

Oktober månad började bra för PRO Brunflo med en travkväll på Östersundstravet den 6 oktober. Vi var ett glatt gäng med ett 40-tal medlemmar som hörsammat inbjudan och vi fick ett trevligt mottagande av Susanne, samordnare för event, som hade placerat oss på bästa publikplats.

PRO Brunflos medlemmar på Östersundstravet. Foto: Pia Edblad

Annons

Vissa hade aldrig varit på travet och för andra var det länge sedan. Vi fick en bra intro hur man läser travprogrammet och intervjuer med några kuskar.

Efter att vi intagit en god middag så satsade vi på både V65 och vinnare. Framgången med detta var i högsta grad delad men vi var alla eniga om att vi haft en trevlig kväll som vi gärna gör om längre fram.

Annons

Benny Grahn var åter bakom trummorna, när Reträttmäns spelade. Foto: Pia Edblad

27 oktober hade vi det månatliga trivselmötet på IOGT i Brunflo. Ett 50-tal medlemmar bänkade sig för föreningsinfo och underhållning med Retrettmäns.

Ett 50-tal medlemmar kom till trivselmötet i Brunflo, bland andra Carin och Göran Olsson. Foto: Pia Edblad

Föreningsaktuella frågor och information som vi gärna påminner våra medlemmar om, är de ständigt pågående bedrägerierna – var vaksam. Nya sätt att lura till sig våra pengar är till exempel via swish och meddelande från 1177.

I dessa tuffa tider som vi ständigt blir påminda om – se över räntan från banken, finns det bättre sparkonton än vad du har idag?

Vi behöver ha hjälp från våra medlemmar med att få ledamöter till kommande valberedning och att ta med en vän som kan bli en ny PRO-medlem. En nyhet som kommit under veckan är, för att maxa promenadens hälsovinster räcker det med endast 6 000 steg.

Annons

Välkommen till vår stavgång måndagar och torsdagar!

Annons

Retrettmäns med Sören Möller, Johnny Wiktorsson och åter med Benny Grahn bakom trummorna spelade. Det blev full fart från början med låtar som ”Bring it on home to me” och ”That´s alright mama”. Vi sjöng med under ”En sång om frihet” som kändes väldigt aktuell och när de slutligen även spelade allas vår ”Främling” var vi många som blev danssugna.

Vi fick förstås kaffe och god smörgås samt dragning på friskvårdskort och lotterier innan vi skildes åt för den här gången.

Pia Edblad

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan