Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Månadsresa med filmens hjälp

Detta är en läsartext.

SPF Seniorerna Östersunds månadsmöte i oktober innehöll ”en resa till Paris” med filmens hjälp.

På bilden ser vi några ”stjärnor för en dag” på Stjärntorget utanför Biostaden. Från vänster Aneus Rosvold, Sven-Olof Andersson, Christina Jonsson, Majbritt Rolén, Martin Rolén och Sven Adolfsson. Foto: Per Söderberg

Vid ordinarie årsmöte i februari ”fattades” beslutet om valberedning. Nu blev det ett extra årsmöte för val av valberedning och representant i KPR (Kommunala pensionärsrådet). Det blev en annorlunda plats för mötet som denna gång arrangerades hos Biostaden.

Annons

Annons

Valberedningen består nu av Sven Adolfsson, sammankallande, Henry Ledin och Anders Mårtensson. Ny ledamot i KPR blev Görel Hansebo, som efterträder Margaretha Mooe Helleren som avsagt sig omval.

Månadsmötet/extra årsmötet som besöktes av ett 50-tal medlemmar fick sedan se den trivsamma filmen ”Mrs Harris goes to Paris”. Svenne på Biostaden hade ordnat ett bra arrangemang som började med kaffe och kaka.

Den 21 november blir det träff med nya medlemmar - drygt 70 har inbjudits till denna träff. Samma dag genomförs ett månadsmöte i travets publikhall.

Den 12 december blir det traditionell julbordslunch på Gamla Teatern. Även i år får vi nog besök av Jämtlands lucia med tärnor.

Per Söderberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan