Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Läsartext
Idealiskt väder för vandringsgruppen

Detta är en läsartext.

Bynäset var samlingsplatsen för PRO Leva livets vandring den 7 september. Nitton var vi, som möttes där för en vandring åt Rödösundshållet till. Som oftast var vädret vandringsidealiskt. Sol, svag luftrörelse och lagom vandringstemperatur.

Vandringsgruppen vid Bynäset mot Rödösundet. Foto: Carin Brobacke

Annons

Annons

Gruppens deltagare varierar lite för var gång. Någon ny, men de flesta ansikten känner man igen från gång till gång. Det gemytliga småpratet mellan vandrarna tar vid, där det slutade förra gången, eller så tar det nya vändor och vindlingar. Oftast tar vi vandringarna varannan onsdag, och vid jämnt veckonummer.

Någon lät som barnen, när hon sa: ”Ska vi inte fika snart?”. Så vår fikapaus var efterlängtad, när vi så småningom samlades på stranden vid en grillplats. Lämpliga stocksäten att sitta på.

Vi som deltog i dagens vandring var: Gurli, Bo, Bengt, Ann-Christin, Herman, Lilian, Marianne, Ingrid, Karin E, Kent, Eva, Berit, May, Sylwia, Rune, Ulla, Marianne, Gunilla och Carin B.

Lämpligt nog, med tanke på dagens datum, sträckte sig vandringen cirka sju kilometer, mest utefter sjökanten och på ganska rotrika stigar. Det är synd, därför att man då måste titta ner där man går, och missar en del av den vackra omgivningen och utsikten.

Som alltid, var det Bo Lindbergh som var den samlande kraften. Så får vi vänta oss kallelse från Ann-Christins utskick, inför nästa vandring.

Carin Brobacke

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan