Annons

Annons

Annons

Hede

Slakteriet i Hede har byggt ut – går från 120 till 500 kvadrat

– Förr kunde vi ta två-tre älgar per dag, nu kan vi åtminstone klara tjugo.

Så säger Niklas Persson efter att hans företag Hede Kött & Chark flyttat in i nybyggda lokaler.

Text

Niklas Persson kunde sätta kniven i den första älgen i nya lokalerna 1 september.

Bild: Stefan Persson

Annons

1 september, samma dag som älgjakten inleddes, slog Hede Kött & Chark upp portarna för sitt nya slakteri. Företaget som tidigare höll till i en lokal på 120 kvadratmeter har nu 500 kvadrat till sitt förfogande.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på ltz.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan