Annons

Annons

Annons

Rödön

Kockar och krögare fick inblick i lokal matproduktion kring Storsjön: ”Väldigt värdefullt”

En gastronomisk rundtur kring Storsjön i Hushållningssällskapets regi lockade ett 30-tal kockar och krögare.

Lokala mejerier, köttuppfödare och småskaliga bryggerier besöktes under den fullspäckade dagen.

– Det finns ett oerhört sug i branschen av att se hur mat produceras, konstaterar Ida Lindman, näringslivsutvecklare på Hushållningssällskapet i Jämtlands län.

Text

Annons

Ett 30-tal kockar, kallskänkor och andra inom livsmedelsbranschen följde med när Hushållningssällskapet arrangerade en smakresa runt Storsjön under tisdagen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på ltz.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan