Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Rösta med förnuft för medmänsklighet och solidaritet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Tack Robert Hamberg för att du var så tydlig i Ekots undersökning häromsistens.

Du gjorde det fullkomligt klart att rösta på er moderater, centerpartister, liberaler och sverigedemokrater är att rösta emot allt som har med förnuft, medmänsklighet och solidaritet att göra.

En metafor för er politik är att ingen gammal person på en full buss ska erbjudas ett säte från en mer välbärgad, yngre och friskare person. Där ska den gamle få skylla sig själv för att hen inte har ett eget säte. Inget säte till den som behöver det mest!

Annons

Annons

Bedrövligt! Jag börjar nästan tycka att ni gör er skyldiga till grov trolöshet mot huvudman. Ni styr regionen men styr den emot sitt eget intresse och rakt i armarna mot de privata vårdgivarna vars intressen borde gå stick i stäv med regionens. Eller hur definieras konkurrens egentligen?

Om det är så att era intressen och er politik går emot regionens intresse så är det i alla fall gränsfall på tjänstefel och ni är fel folk på fel plats.

Så vi som röstar i kommande val. Vi har den chansen att ändra riktning till ett samhälle där sätet i bussen får gå till den som behöver det mest och då kan vi uppenbarligen inte rösta på något parti inom alliansen

En man av folket

Annons

Annons

Till toppen av sidan