Annons

Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
Brunflos nya brandstation imponerade

Detta är en läsartext.

Här några av av deltagarna vid besöket i Brunflos nya brandstation. Från vänster, Britt-Marie Edlund, Sven Adolfsson, Martin Axelsson, Valter Hemå, Kerstin Arnemo och Nils Hultin. Foto: Per Söderberg

Annons

Efter träffar med centerns kommunalråd i april och centerns regionledning i maj styrde Centerns Ceniorgrupp resan till Brunflo för ett besök vid den nya brandstationen. Gruppen togs emot av stationsansvarig Mattias Nyman, som gav en utförlig redovisning av den nya brandstationen både i ord och vid en rundvandring. Jämtlands Räddningstjänstförbund, som har 31 stationer inom sju av länets åtta kommuner, har en bra organisation och samarbetet fungerar bra.

Annons

Annons

Brunflo har en stabil personalorganisation och det är många arbetsuppgifter som personalens utbildas för och får rycka ut till.

Ceniorgruppen var mycket imponerad av den nya brandstationen och den information som Mattias delgav gruppen! Samordnaren Per Söderberg tackade Mattias med lite ”Center”-choklad!

Mattias Nyman med från vänster Leif Hagberg, Martina Hagberg, Olle Edlund och Håkan Rasteby, som tar del av informationen. Foto: Per Söderberg

Kerstin Arnemo, som är Centerns gruppledare i Östersund, redovisade olika satsningar som arbetats fram i Brunfloområdet. Det senaste är den Hubb som invigdes nyligen och som ger möjligheter för en del av de anställda inom Östersunds kommun att arbeta på hemorten!

Ceniorgruppen kommer att besöka Trangia och Trångsvikens chark den 16 augusti och den 1 september blir det aktiviteter vid Vallsudsbron inför 23-årsdagen.

Per Söderberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan