Annons

Annons

Annons

Valet 2022

Förstagångsväljare? Läs LT gratis fram till valet

Nu får du som är mellan 18 och 25 år möjligheten att läsa Länstidningen gratis fram till valet 11 september. Erbjudandet gäller allt innehåll på ltz.se och i nyhetsappen.

Text: 

Ta det av erbjudandet här.

Antalet personer i Sverige som uppnått rösträttsålder sedan valet 2018, så kallade förstagångsväljare, väntas bli ungefär 430 000 personer i valet 2022. Det visar statistik från SCB. Nu erbjuder vi dig som är mellan 18 och 25 år att läsa Länstidningen gratis fram till valet.

Annons

Annons

Varför bara 18-25 åringar?

I en demokrati är information och kunskap viktig. En stor del av informationen inför ett val kommer via medier genom oberoende journalistik, så som lokala dagstidningar. Målgruppen är en stor och viktig grupp, men har traditionellt sett inte samma relation till sin lokala tidning som tidigare generationer har och har inte heller samma ekonomiska förutsättningar att starta en prenumeration. Därför gör vi den här satsningen riktad mot just 18-25 åringar.

Ta det av erbjudandet här.

I nyhetspaketet Digital får du allt innehåll på ltz.se och i nyhetsappen. Prenumerationen avslutas efter kampanjperioden. Erbjudandet gäller endast privatpersoner mellan 18-25 år och därför behöver du fylla i ditt personummer.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan