Annons

Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
Vårens sista trivselmöte hos PRO Brunflo

Detta är en läsartext.

Leif och Gösta stekte kolbullar på trivselmötet i Brunflo Foto: Pia Edblad

Annons

Torsdag 19 maj bjöd vi in till vårens sista trivselmöte . Hela 110 medlemmar träffades på Vitgården i Brunflo och det blev en somrig stämning, solen sken från en klarblå himmel och vi alla kom i sommarlätta kläder och med humöret på topp.

Vi började med att gå en tipspromenad och även de som inte riktigt mäktade med kunde göra sin tipsrunda i lokalen.

Annons

Snart hördes toner från scenen där Lars-Håkans orkester stämde upp och vi samlades inomhus där vår eminenta ”kökspersonal” serverade oss kaffe, smörgås och kaka.

Annons

Ordförande Leif Åberg hälsade oss välkommen och bjöd in till nystekta kolbullar lite senare under dagen. Vi njöt av god musik och i fikapausen hördes ett härligt sorl.

110 medlemmar bänkade sig när PRO Brunflo träffades i Vitgården. Foto: Pia Edblad

Så var det dags för Eva Britt med hjälp av Anita, Gunvor och Kaj att premiera de som lämnat in motionskort, genomfört tipsrundan och alla vi som köpt lotter satt och väntade på en vinst.

Sören äntrade scenen och påminde om att det fortfarande fanns plats på ”80-årsresan”. Intresset för en samlad resa till Föllingerevyn var stor och redan fullbokad men vi undersöker om att få boka ett antal platser till.

Musiken fortsatte och hördes ända ut, så när var och en kände för att droppa av så gav vi oss ut i solen och de väntande kolbullarna. Kockar för dagen var Leif och Gösta med hjälp av Sven-Erik och Irma och det var för övrigt Sven-Erik som tillverkat den förnämliga grillen. Vi dröjde oss kvar i det vackra vädret och den härliga stämningen till sen eftermiddag.

Hjälp till Ukraina: värt att nämna att mellan våra månadsmöten hörsammade vi Post Nords erbjudan om att skicka paket till Ukraina. Så den 9 och 10 maj fanns delar av våra medlemmar på plats på IOGT Brunflo med flyttlådor till hands. Många kom och lämnade allt från sanitetsprodukter, kläder, skor, mat till filtar. Så vi packade hela 16 lådor som transporterades. Ett stort tack till alla!

Pia Edblad

Annons

Annons

Till toppen av sidan