Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Säsongens sista medlemsmöte hos PRO Östersund City

Detta är en läsartext.

Den 18 maj hade PRO Östersund City sitt sista medlemsmöte för säsongen. Många samlades på 33:an för att äta en trerätters lunch och njuta av ”de tre B:na”. Det var tre humoristiska damer, Berit, Barbro och Sylvia B, som både kunde berätta ekivoka historier och sjunga , spela gitarr och dragspel. De bjöd på en härlig underhållning.

Annons

Därefter serverades den goda maten. Lite information serverades också, bland annat om den digitala hjälpen på biblioteket den 31 maj, och den kommunala digitala hemhjälpen som alla kan få tre gånger per år.

Annons

PRO-vetartävlingen går av stapeln den 10 juni i IOGT-lokalen i Brunflo. Man kan vara hejarklack och se hur det går till för att kanske ställa upp nästa år med ett lag.

Vi har också fått en förfrågan om vi vill tycka till om Östersunds nya kallbadhus. De bjuder alla 65-plussare på lunchprat om planlösning med mera, den 24 maj. Anmälan krävs!

Mötet fattade också beslut om att ge interimsstyrelsen mandat att fortsätta leda föreningen tills vidare. Förhoppning finns om en hållbar lösning.

Efter lyckosam lotteridragning avslutades mötet och styrelsen önskade alla en trevlig sommar.

Birgitta Hammarberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan