Annons

Annons

Annons

Annons

Torvalla

Läsartext
Planer för Torvalla presenterades på PRO-möte

Detta är en läsartext.

Den 27 april hölls medlemsmöte i PRO Torvalla. Uppåt 50 medlemmar hade sökt sig till kyrkans trivsamma lokal som nu återöppnats för våra sammankomster.

Underhållningen sköttes av de välsjungande systrarna Erika och Sofia Forslund.

Liselotte Halvarsson, utvecklingsstrateg i Östersunds kommun, berättade om kommunens planer för Torvalla, det finns tydligen en hel del på gång som kan glädja invånarna. Tack för det kommunen!

Annons

Annons

Som vanligt, med våra härliga medlemmar, var stämningen mysig, fikat slank ner och lotterierna gick åt som smör i solsken. Tack till alla som tagit med fina vinster! Tråkigt för mig att återigen missa den vinst jag så länge strävat efter: Yngves rullrån. Men jag har inte tappat modet, bättre lycka nästa gång!

Framtiden för vår förening är just nu lite oviss och vi delar det med de flesta PRO-föreningarna i landet. Rekryteringen haltar, nya tidens pensionärer är i farten på ett helt annat sätt och vi gamla får väl finna oss i att vara ”de sista entusiasterna” som Povel sjöng.

Vi ses igen den 25 maj, samma tid, samma plats. Då kanske både vädret och allt annat vänt till vår fördel. Ha det gott allihop!

Maria Frank

Annons

Annons

Till toppen av sidan