Annons

Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
Månadsmöte med mannekänger

Detta är en läsartext.

Medlemmar visade kläder i samband med månadsmötet i Mariagården. Foto: Eva Söderström

Annons

Den 23 mars välkomnade SPF Seniorerna Brunflobygden till månadsmöte i Mariagården i Marieby.

Redan vid ingången till den fina församlingssalen kunde medlemmarna med bekanta och vänner börja titta på långa rader av säsongens modekläder. Efter önskemål hade föreningen inbjudit Aina Sundbaum, Sveriges Seniorshop att visa vår- och sommarkollektionen av herr- och damkläder.

Annons

Några av våra medlemmar var modeller och visade kläderna, nämligen Marianne Jonsson, Ingvor Sahlin, Mildred Näsström, Egon Persson och Arne Palmqvist. Medan mannekängerna gick runt mellan kaffeborden, spelade Örjan Ernehed härliga melodier, soft music, på piano. Aina berättade om de olika plaggen och publiken kände på tyger och såg färgerna på nära håll. Efter visningen tackades mannekängerna, Aina och Örjan med applåder.

Annons

Efter information om bland annat SPF-appen, en användbar hjälp för information och nyheter och enkel att ladda hem till mobiltelefonen, var det dags att drick kaffe med laxstut samt ”gokaka” som serverades av Ingvor Sahlin. Dagen avslutades med provning av de favoritplagg som vi sett och många köpte ny sommargarderob.

Eva Söderström

Annons

Annons

Till toppen av sidan