Annons

Annons

Annons

Rödön

Läsartext
SPF seniorerna Rödön

Detta är en läsartext.

Nu har SPF seniorerna Rödön avverkat sitt årsmöte, som ägde rum på Wången en solig vårvinterdag i februari.

Medlemmarna i SPF seniorerna Rödön arrangerade årsmöte på Wången. Foto: Kia Rydell

Mötet började med ett välfyllt buffébord som medlemmarna intog med god aptit. Det märks tydligt att vi har haft en pandemi, medlemmarna trivdes gott i varandras sällskap och hade svårt att sluta prata med varandra, men till slut startade årsmötet.

Annons

Annons

Före detta prosten Jan Gustafsson satt ordförande under mötet, parentation hölls för våra avlidna medlemmar och Britt Larsson skrev protokoll.

Efter valen, där valberedningen efter hårt och idogt arbete,  läste förslagen och fick årsmötets godkännande, ser den nya styrelsen ut som följer:

Ordförande: Elisabeth Vykander, vice ordförande Kia Rydell, Ledamöter: Uno Nilsson, Elisabet Agerberg, Gudfast Hellby, Siw Magnusson och Sven Vestlund.

Under årsmötet informerade Britt Larsson från KPR ( Kommunala Pensionärsrådet) om vad som är på gång i Krokoms kommun när det gäller äldrefrågor.

Ordförande informerade sen vad som är på gång och närmast i tiden är ett samarbete med Vuxenskolan som visar en film som handlar om Curt Lofteruds liv i Jämtland.

Därefter planeras en träff med bakning på programmet, denna gång blir det tårtor och andra sötsaker, på planeringsstadiet finns även en träff med en dietist som informerad om vad som är bra mat för äldre.

Vi försöker ha en aktivitet en gång/månad med olika innehåll, kan vara information om aktuella och viktiga frågor, resor och studiebesök på olika inhemska företag.

Våra möten är ofta välbesökta och det märks att medlemmarna trivs i varandras sällskap.

Kia Rydell

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan