Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fastighetsbråket i Backe

Debatt
(SD): Backebo, lita inte på Socialdemokraterna!

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Bild: Fredrik Eliasson

Annons

Som ni säkert hört så har Socialdemokraterna svängt i frågan om rivning eller försäljning av bostäderna i Backe. De som följt rapporteringen vet att vi Sverigedemokrater var först ut med att kritisera den tänkta rivningen för drygt ett år sedan och Strömsunds hyresbostäder höll då fast vid att rivning var ända möjliga utväg.

Har du något att säga? Skriv en insändare eller debattartikel här.

Annons

Annons

Efter att vi började kritisera rivningen och istället ville att kommunen skulle sälja beståndet som planerades rivas så hakade allt fler partier på då man såg framför sig ett väljartapp i kommande val 2022.

Det populistiska partiet Socialdemokraterna har därför nu svängt i frågan om både rivning och försäljning och garanterar att bostäderna ska finnas kvar i minst 5 år. Naturligtvis så är orsaken till svängningen att man räknar med tappade röster i valet 2022 och 2026 om man inte agerar populistiskt i frågan och man ser nu till att Fjällsjö framtid inte ska vara intresserade av bostäderna om 5 år då kommunen inte kommer jobba för en inflyttning och kan då riva bostäderna.

Socialdemokraterna har sin åsikt klar, makten framför allt. Det är därför man skjuter rivningen på framtiden några år i hopp om att invånarna ska glömma deras egentliga mening med Backe bostäderna.

Vi Sverigedemokrater hade gärna sett att en försäljning hade kommit till stånd redan nu och då gärna till t ex Fjällsjö framtid som är villiga att satsa.

Sverigedemokraterna Strömsund genom Veronica Berglund

Har du något att säga? Skriv en insändare eller debattartikel här.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy