Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
PRO Leva Livet gick Hälsans stig

Detta är en läsartext.

Mötesplats Jamtli inför vår vandring: Lotta, Eva, Birgitta, Eva, Sylwia, Kent, Birgitta, Marianne, Marie (skymd), Anders, Kent, Bengt, Bo, Gunilla, Margita och Ann-Christin. Foto: Carin Brobacke

Annons

Flitigt förekommande vandringar har vi vant oss vid nu, i PRO Leva Livets gångcirkel. Därför kan rutterna också bli upprepade ibland. Likväl känns aktiviteten välgörande på många sätt.

Den 12 januari gjorde vi den första vandringen på det nya året, då vi var vi 17 stycken som möttes utanför Jamtlis entré. Samma tema som en gång tidigare gällde, dvs Hälsans Stig mot Lugnvik och åter till Jamtli.

Annons

Annons

Lika trevligt var det alltjämt att ses igen, och solen lyste med sin fina närvaro även idag.

Väderprognoserna har aviserat oväder i dagarna, men vi lyckades slippa detta. Lite vinddrag runt kinderna fick vi allt, men den för midvintern väl tilltagna luftvärmen höll våra näsor varma. Cirka 4-5 km sträckte sig turen.

Välförtjänt fika på Jamtlis Café avslutade dagens nöje. Spänningen kvarstår om var vi träffas nästa gång för vår vandring.

Carin Brobacke

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy