Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
PRO Brunflo samlade 109 medlemmar

Detta är en läsartext.

109 personer kom till mötet i Brunflo ordenshus när PRO-föreningen träffades.

Annons

PRO Brunflo har under sitt verksamhetsår 2021 kunnat inbjuda till fem medlemsmöten då vi på grund av pandemin har fått ha många av våra verksamheter vilande. Decembermötet bjöd på ett gråtrist väder och det var skönt att komma in i stugvärmen i Brunflo ordenshus. Sammanlagt var vi 109 personer som kom till mötet och efter uppvisande av covidpass fick vi tillträde till möteslokalen.

Annons

Annons

Vår kökskommitté hade med sin utsmyckning av bord skapat julstämning och gav oss förväntan inför dagens aktiviteter. Som vanligt startade mötet 13.00 och första programpunkten var ett luciatåg under ledning av Anna Tirén. Vi fick njuta av vacker sång av medlemmar ur kyrkans ungdomskör och vid pianot Sara Holmgren.

Efter luciatåg var det vår egen sånggrupps tur att ta plats på scenen under ledning av Ingegerd Lingblom och Pelle Wallin. Med liv och lust framfördes både traditionella advents- och julsånger men också nytt material. Sånggruppen har träffats sparsamt under året, och man kunde märka en extra glädje att få sjunga inför publik. Även några kända allsånger fanns på programmet, där vi tillsammans fick känna av sångglädjen.

Men vad vore ett julmöte utan risgrynsgröt och skinkstut, vad gott det smakade, att få en försmak om kommande julmat. Den upplevelsen är lika stor som när julen är över och vi övergår till vanlig husmanskost.

Förutom information, underhållning och julmat var det stor åtgång på lottförsäljning, då vinsterna hade tema jul, fruktkorgar med innehåll skänkta av företagare i Brunflo och Östersund och julprydnader. Många hade lämnat in motionskort, där belöningen för sex utvalda blev en skraplott från PRO riks.

Nu ser vi fram emot januarimötet då vi får besök och aktuell information av vår kommunpolis Maria Könberg och underhållning av Hasse Tor med Ruben.

Eiwor Nilsson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy