Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Brunflo

Läsartext
SPF Seniorerna Brunflobygden

Detta är en läsartext.

Det var ordning och reda med sittningen. Foto: Eva Söderström

Annons

Ett förväntansfullt sorl hördes i salen då årets efterlängtade träff med julbord arrangerades på Mariagården i Marieby. De som så önskade hade med julklappspaket och Stellan Hansson och Håken Bylsäter delade ut en lott för varje paket.

Gästerna välkomnades till flera bord med fyra personer vid varje för att hålla avstånd till varandra. Deltagarna gick två bord i taget gick fram till buffébordet och försåg sig med mat. Ingvor Sahlin hade som förr om åren tillrett maten som hör julen till, skinka, lax med tillbehör, leverpastej, kalvsylta med mera och inte minst Janssons frestelse. Hembakat mjukt tunnbröd och givetvis julmust. Alla lät sig väl smaka och var glada att få träffa vänner och bekanta för att äta gott och prata med varandra.

Annons

Annons

Det spännande julklappsbordet. Foto: Eva Söderström

Efter kaffe med rullrån och mer samtal drogs lottnummer för att välja en julklapp i den stora högen. Julträffen avslutades med att vi tackade Ingvor med en applåd och önskade varandra god jul och ett gott nytt år,

Eva Söderström

.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy