Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Julfest med Funktionsrätt Östersund

Detta är en läsartext.

Tommy John.

Annons

Söndag 5 december träffades ett 50-tal medlemmar tillhörande Funktionsrätt Östersund för att njuta av julbord. Vi började med glöggmingel och många uttryckte sin glädje över att äntligen kunna träffas och ha trevligt tillsammans. Vi hade ändå rustat oss med handsprit och munskydd för säkerhets skull, för de som ville använda detta.

Ordföranden, Tommy Eriksson, hälsade välkommen och uttryckte sin glädje över att så många hade anmält sig till kvällens festligheter. Julbordet var utsökt och vid slutet av måltiden tackade ordföranden personalen för att dom ordnat så festligt för oss och dessutom dukat upp helt enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer (alltså med mellanrum mellan småborden)

Annons

Annons

Tommy John, som bott största delen av sitt liv i Jämtland, framförde många fina, klassiska julsånger från sin digra repertoar. Iklädd tomteluva och gitarr sjöng han och fick med sig publiken i alla fina julsånger.

Efter den goda maten var det dags för kaffe och ris á la Malta samt naturligtvis dragning i lotteriet där vi alla bidragit med vinster väl inslagna i julklappspapper. Det hördes förtjusta rop från de som vann ett eller flera paket.

Även en trevlig kväll har sitt slut och nästa gång vi träffas blir till årsmötet som vi hoppas kan genomföras fysiskt.

Styrelsen önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år till alla medlemsföreningar.

Lillemor Rydow

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy