Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Hallen

Läsartext
Traditionellt julfirande i Hallen

Detta är en läsartext.

Torsdagen den 16 december genomförde föreningen sitt traditionella julfirande på Bjurgården i Hallen. Trots dåligt väder med ishalka kom 36 stycken förväntansfulla medlemmar. Vid ankomsten serverades det glögg med pepparkakor och tillbehör.

Efter att medlemmarna intagit sina platser, var det dags att ta del av julmaten bestående av gröt och skinksmörgåsar.

Annons

Sedan vi ätit klart, vidtog dagens musikaliska underhållning som bestod av Trebadurerna från Oviken, som bjöd på ett varierat utbud av musik, varvat med historier. Därefter gjordes uppehåll för kaffe med kaka. Sedan fortsatte musiken en stund. Därefter var det dags för dagens tomte att med sin säck fördela de medhavda julklapparna.

Annons

Efter detta återstod dagens höjdpunkt med att genomföra dragning av lotterierna, med verkligen fina vinster, där det även var ett antal julskinkor. Som avslutning på den lyckade dagen framförde föreningens ordförande Willy Granlöv sången ”Jamtlandstaeus”

Roland Johansson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy