Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Östersund

Läsartext
Föreningsliv: PRO Torvalla och PRO City

Detta är en läsartext.

PRO Torvalla och PRO City åkte tillsammans på en dagsresa med buss.

Färden gick först till förmiddagsfika på Gamla lanthandeln i Krokom. Där bjöds dessutom på skönsång av föreståndarinnan och besök av en ståtlig tomte som kunde recitera Viktor Rydbergs dikt ”Tomten” på jämtska. En ny upplevelse för mig som är ångermanlänning. Men det passade ihop med besöket och gjorde allt minnesvärt.

Annons

Annons

Ett studiebesök hos Frösö Handtryck stod sedan på programmet, det var också en ny och intressant upplevelse. Vi kunde sedan provsmaka och framför allt handla godsaker hos Tinas praliner.

Det är glädjande att se vilken gnista och framgång det finns här ute i det som kallas glesbygd. Man kan inte annat än lyfta på hatten för dessa entreprenörer som vågar satsa, och som gör sina produkter välkända i hela landet.

Julbord på Vångens värdshus fick avsluta vår dag innan hemresan. Ett härligt och välsmakande julbord som kunde avrundas med en Ris á la Malta som var änglagod. Ett stort tack till PRO City för trevligt sällskap, till busschauffören som styrde oss genom resan och till Thore och Barbro som arrangerat. God jul till alla mysiga resenärer!

Maria Frank

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy