Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Åre

Läsartext
PRO Västjämtland

Detta är en läsartext.

Föreningens kombinerade höstmöte och julbord i Hållandsgården, Undersåker skedde den 26 november under en strålande midvinterdag.

Till mötet kom ett trettiotal medlemmar, först till höstmötet där det beslutades och godkändes nästa års budget och verksamhetsplan. Mötet beslöt även oförändrad medlemsavgift för år 2022. Bland många rapporter om utbildningar samt informationer lovade Elsy Ljungdahl ta hand om föreningens bowlingsinstruktioner och även instruktionscirkel om mobiltelefoner vilket tacksamt noterades.

Annons

Annons

Julbordet därefter överraskade samtliga med sitt rikliga och välsmakande innehåll. Det bör noteras att samtliga livsmedel var närproducerade, det mesta från närliggande området och godare kan det inte bli. Mikael från gården blockade fram gitarren och ledde oss i en känslosam julsång. Därefter läste Kerstin Roos en vacker juldikt till oss.

Efter det rikliga underbara efterrättsbordet flyttade vi till godisbordet samtidigt som jullotteriet tog vid med rikliga presenter. Utlottningen sköttes av Lisbeth Kristersen och Irja Puustelli. När det blev dags att lämna Hållandsgården tackades personalen med sång. Mörkret hade fallit över fjällen när vi nöjda för dagen lämnade gården och reste hem.

Annaliisa de Faire

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy