Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lugnvik

Läsartext
Mycket smått och gott på agendan

Detta är en läsartext.

Här ses några av medlemmarna som deltog i höstmötet. Foto: Elsy Johansson

Annons

PRO Lugnviks verksamhet har kommit i gång och vi hoppas att det kan fortgå så trots att det nu kommer nya indikationer på att det kan bli nya restriktioner.

Den 16 november gick den populära och under pandemin efterfrågade Ikearesan av stapeln. 54 deltagare äntrade bussen klockan 8 och som vanligt var det Karl-Erik Backeryd som på förtjänstfullt sätt skjutsade oss till Sundsvall. Efter köprundor i diverse affärer i Birsta var det skönt att sätta sig i bussen och vila trötta ben och ryggar för hemfärd och vid 19-tiden var vi tillbaka i Lugnvik.

Annons

Annons

Den 25 november genomfördes höstmöte där beslut om budget, medlemsavgift och verksamhet för 2022 togs. 42 medlemmar deltog. Medlemsavgiften blir oförändrad. Total avgift är 255 kronor där 190 kr går till PRO Riks, 35 kr till PRO-distriktet och 30 kr till PRO Lugnvik.

Om inte pandemin sätter käppar i hjulet för planerad verksamhet så kommer det under 2022 att hållas sex månadsmöten, två trivselträffar samt anordnas två resor.

Ordförande Bo Johansson informerade om att under vecka 48 kan pensionärer åka gratis med Norrtåg.

Han meddelar också att Veteranorkestern kommer att hålla julkonserter 5 och 12 december. Den första i Aspås kyrka och den andra i Folkets hus.

Maud Andersson inbjuder alla att komma till ICA Nära i Lugnvik den 12 december då Hembygdsföreningen Gamla Lugnvik bjuder på glögg och sång av barnkör.

Mr Hammond, Anders Berggren, underhöll vid höstmötet. Foto: Elsy Johansson

Efter mötets slut serverades en god lunch samt kaffe och kaka. Underhållningen stod Mr Hammond, Anders Berggren, för och det var en skön blandning av gamla välkända och medryckande melodier.

Som vanligt avslutades mötet med det uppskattade lotteriet där somliga har mer tur än andra. Men alla verkade nöjda ändå.

Annons

Den 16 december bjuder föreningen in till julfest där jultallrik serveras och vi får underhållning av det glada gänget Magnus Wilén, Hasse och Olle Lindqvist. Information finns på hemsidan lugnvik.jamtland@pro.se samt kommer att annonseras i lokaltidningarna.

Elsy Johansson

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy