Annons

Annons

Annons

Hackås

Läsartext
En efterlängtad jultallrik avnjöts

Detta är en läsartext.

PRO-Näs-Hackås-Sunne bjöd tisdagen den 30 november, sina medlemmar på en jultallrik på Lyransgården i Fåker. Cirka 95 medlemmar lät sig bjudas på en förnämlig jultallrik som egentligen var en hel julmiddag.

Ordförande Timo Andersson gladdes åt att många medlemmar kom till mötet. Foto: Stig-Björn Sundell

Annons

Annons

Silltallrik med några sillsorter, lax och härliga röror, en jultallrik med skinka, flera korvsorter, kalvsylta med rödbetsallad, rostbiff mm. Då trodde vi att måltiden var över, men se då kom köttbullar, prinskorv och Jansson fram och det hela avslutades med kaffe och ost med marmelad som avslutning. Ingen behövde vara hungrig efteråt!

Ordförande Timo Andersson hälsade välkommen och berättade om de PRO-danser som varit och om de som kommer på anrika Lyransgården, nu med vissa restriktioner i åtanke.

Johnny Wiktorsson, Sören Möller och Torbjörn Zetterman från ”Reträttmäns” spelade före, under och efter maten, ett antal gamla godingar, samt naturligtvis några fina julsånger med önskan om att åhörarna skulle vara med. Gick väl så där med att vi skulle sjunga med, i övrigt mycket bra spelat/sjunget!

Sören Möller, Johnny Wiktorsson och Torbjörn Zetterman från ”Reträttmäns” bidrog till den fina julstämningen. Foto: Stig-Björn Sundell

Trafikansvarige Stig-Björn Sundell lät medlemmarna gå hem med några hjälpmedel i mörkret, Reflexer, samt även viltremsor som ska finnas i bilen, för att vid behov märka ut platsen för eventuell viltolycka.

Tack alla frivilliga som hjälpte till i köket med att ställa i ordning vår förplägnad, utan er ingen mat!

God jul!

Stig-Björn Sundell

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan