Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Berg

Läsartext
Nu är det snart dags för adventsmys och julbord

Detta är en läsartext.

Den 10 november höll PRO Rätan-Åsarna höstmöte i Storhallens bygdegård. Dagen inleddes med kaffe och smörgås och underhållning av Ingrid Persson från Ytterhogdal. Hon varvade egenkomponerade visor med berättelser ur livet, mycket underhållande. Torbjörn Nygren kompade på dragspel till visorna.

Höstmötet startade med beslutet att 40 kr skulle behållas i medlemsavgift. Det betyder att den totala avgiften för året blir 265 kr. Verksamhetsplan och budget för 2022 godkändes. Förhoppningen är att verksamheten kan återgå till det normala under 2022. Vidare informerades det om att det blir adventsmys i PRO-lokalen första advent och julbord i Storhallen den 10 december. Styrelsen tror att covid-19 inte ska sätta käppar i hjulet för kommande evenemang då vi är vaccinerade.

Annons

Annons

Ett stort antal vinster till lotteriet hade deltagarna bidragit med, så nu var det dags att förrätta dragning av sålda lotter. Under tiden dracks det påtår med en god kaka.

Ordförande tackade deltagare, Ingrid och Torbjörn, för en trevlig eftermiddag och med förhoppning om snabbt återseende.

Harriet Ödin

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy