Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Stugun

Läsartext
PRO Stuguns traditionsenliga årsavslutning

Detta är en läsartext.

Ordförande Göran Holm hälsade välkommen. Foto: Elisabet Yngström

Annons

Stuguns PRO-förening inbjöd den 16 november till den årliga traditionen att äta julgröt och stut tillsammans som avslutning på det gångna årets jobb och aktiviteter. Det är alltid lika välkommet och trevligt och det var ett 50-tal medlemmar som anammade inbjudan. Ordförande Göran Holm hälsade välkommen och uttryckte stor glädje över att så många kommit.

Annons

Han passade också på att flagga för kommande medlemsmöte den 26 januari 2022, då polisen ska komma och informera om bedrägerier och Juristhuset som ska upplysa om ”Framtidsfullmakten”, testamente med mera. För underhållningen svarade G.U.B-gänget från Bispgården som spelade igenkännande gitarrlåtar från 60-talet. Ett mycket uppskattat och medryckande inslag av proffsiga musiker.

Annons

Årets höjdpunkt i föreningen. Foto: Elisabet Yngström

Ett lotteri med fantastiska priser hade lotteriansvariga Ingrid Larsson och Agneta Strindlund anordnat och det blev många glada vinnare. Ett varmt och stort tack riktades till nöjeskommittén som består av Margareta Jonsson, Kurt Persson, Britt Ling, Stefan Lindström och Karin Ungh. Det är lika fantastiskt varje år att se hur mycket ideellt arbete som läggs ner i föreningen för att vi ska få träffas, underhållas och njuta av god förplägnad.

G.U.B.-gänget stod för underhållningen. Foto: Stefan Lindström

Ordförande avrundade mötet med att hälsa alla välkomna till årets julmarknad den 11 december klockan 10-15.

Elisabet Yngström

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy