Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Oviken

Läsartext
Den planerade jullunchen utgår

Detta är en läsartext.

Förväntansfulla besökare var Gudrun Persson, Berit Danielsson och Lilian Göransson. I bakgrunden den imponerande samlingen med lotterivinster. Foto: Karin Jirdén

Annons

Den 11 november var det dags för höstmöte på Orrgården i Oviken. 66 medlemmar prickades av på röstlängden. Ordförande Eva Simonsson hälsade alla välkomna och ledde sedan mötet.

I samband med presentation av styrelsens förslag till verksamhetsplan meddelades att den planerade jullunchen tyvärr blir inställd i år, huvudsakligen med tanke på de oroande rapporterna om ökad smittspridning.

Annons

Föreningens medlemsavgift fastställdes oförändrad till 40 kr. Förslag till budget presenterades och visade att man får räkna med ett visst underskott. Bidrag från Bergs kommun har minskat och beroende på pandemin har vissa aktiviteter inte kunnat bedrivas vilket minskar aktivitetsersättningen. Verksamhetsplan och budget antogs med korrigeringar på grund av den inställda jullunchen.

Annons

Fyllnadsval genomfördes och Sigrun Lööf valdes in som sekreterare i styrelsen. Däremot kunde den vakanta platsen i valberedningen inte fyllas, utan styrelsen fick i uppdrag att fortsätta söka en person till ordinarie plats i valberedningen. Därutöver utsågs Elsa Larsson, Backen, till att biträda Margaretha Andersson angående medlemsregistret.

Karin Jirdén förmedlade information från Regionala Pensionärsrådet angående möjlighet att söka medicinsk fotvård och att få covid- och influensavaccin på dropintider.

Efter avslutade mötesförhandlingar serverades en god grönkålssoppa med ägghalva och mjukstut samt kaffe och kakor. Anna Lindgren med medhjälpare i köket tackades med en rejäl applåd.

I pausen informerade Sigrid Behm om sin nystartade yogastudio i Myrviken där det kommer att finnas möjlighet att delta i yoga för seniorer.

Hasse Thor med Ruben var engagerade som dagens underhållare och genomförde att uppskattat musikaliskt program som det riktigt svängde om.

Lotteriförsäljarna hade varit flitiga och som avslutning på dagens arrangemang drogs vinsterna. Många kunde gå hem med fina hemslöjdsalster.

Karin Jirdén

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy