Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lit-Häggenås

Läsartext
Hopp finns att verksamheten blir som förr

Detta är en läsartext.

Verksamhetsplanen innehåller bland annat några bussresor och andra trevligheter för medlemmarna. Foto: Roland Norrman

Annons

Den 8 november hade PRO Lit-Häggenås höst- och årsmöte på Kyrksalen i Lit. Vice ordförande Olle Paulsson inledde mötet med att hälsa de 30-tal medlemmar som infunnits sig välkomna. Olle hälsade också dagens underhållare Lill Bengt välkommen.

Mötet öppnades och ordförande Jan Holmgren tände ett ljus för att påminna om de medlemmar som lämnat oss under senaste året. Lill Bengt spelade psalmen "Blott en dag ett ögonblick i sänder" och det gavs tid till en stunds eftertanke.

PRO Lit-Häggenås ordförande Jan Holmgren hade gjort en mycket informativ folder med förslag till dagordning, förslag till verksamhet 2022 samt budget för 2022 och den fanns tillgänglig för samtliga mötesdeltagare.

Till ordförande för årsmötet valdes distriktsordförande Leif Persson och till sekreterare Roland Norrman. Mötesordförande gick igenom dagordningen och nämnas kan att medlemsavgiften för 2022 är oförändrad. Föreningens ekonomi är god och styrelse och revisor beviljades ansvarsfrihet. Eftersom det nu är november och nästa årsmöte är i februari 2022 kvarstår styrelse och andra valda oförändrad till detta möte. På grund av pandemin blev det endast fyra medlemsmöten under 2020 och många styrelsemöten uteblev. I verksamhetsplanen för 2022 är det den 24 januari inplanerat ett gemensamt möte med SPF Seniorerna Litsbygden som kommer att handla om demens och personal från demensvården kommer att närvara.

Annons

Annons

Vidare är det tänkt att vi ska göra några bussresor under våren och sommaren. Planer finns att besöka Myrbodarna och även en Ikea-resa är påtänkt. PRO Lit-Häggenås ordförande Jan Holmgren betonar att det är styrelsens intention att möten och andra aktiviteter ska komma i gång och fungera som före pandemin, under förutsättning att det inte blir nya restriktioner gällande coronaviruset.

Årsmötet för PRO Lit-Häggenås brukar vara i februari, men på grund av restriktionerna har det inte gått att genomföra som tidigare. Nu var det dags och detta årsmöte gällde 2020.

Efter mötet tog Lill Bengt vid och med sin fina sång och spel är han alltid en uppskattad gäst på våra möten. I en paus serverade festkommittén kaffe och smörgåstårta samt en god kaka. Efter ytterligare framträdande av Lill Bengt blev det dragning i det populära lotteriet som förekommer på de flesta av medlemsmötena.

Jan tackade mötesdeltagarna för visat intresse och han överräckte en blomma till Leif Persson och en till Lill Bengt som tack för deras medverkan. Jan påminde om julfesten den 16 december och det fanns möjlighet att anmäla sig vid mötet.

Roland Norrman

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy