Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lit-Häggenås

Läsartext
PRO Lit-Häggenås arrangerade musikcafé

Detta är en läsartext.

Anders Berggren, ”Mr Hammond”, underhöll i Lit. Foto: Roland Norrman

Annons

Det märks på reportage i tidningarna och annonser om olika arrangemang, att möten och träffar har kommit i gång efter att det lättats på restriktionerna. Så även för PRO Lit-Häggenås som den senaste tiden har gjort två bussresor, medlemsmöte samt surströmmingsfest och nu senast musikcafé den 18 oktober.

Måndagens musikcafé började med att ordförande Jan Holmgren hälsade dagens underhållare Anders Berggren och de 20-tal i publiken välkomna och kanske det beror på att det varit tätt mellan mötena senaste tiden, att inte fler kommit till kyrksalen denna måndag.

Annons

Annons

Anders Berggren, ”Mr Hammond”, vet vad en äldre publik vill höra och det är fantastiskt att en musiker kan låta som en hel orkester. Allsångshäften var utlagda på borden så de som ville kunde sjunga med i många låtar. I en paus serverade festkommittén kaffe och goda smörgåsar gjorda på hembakat bröd med adress Lena Hallkvist.

Efter ytterligare musikaliska upplevelser från den eminenta Anders Berggren tog dagens lotteriansvarige Rut vid med dragning av de av mötesdeltagarna skänkta vinsterna och trots att vi inte var så många var bordet med lotterivinster välfyllt.

Ordförande Jan Holmgren tackade för den fina musiken och överräckte en gåva till Anders. Jan påminde om nästa möte som blir den 8 november. Då avhandlas höstmöte samt årsmöte för 2020 som på grund av pandemin blivit uppskjutet. Varmt välkomna då.

Roland Norrman

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy