Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
PRO Oden

Detta är en läsartext.

Birgers döttrar svarade för underhållningen. Foto: Katrin Wallin

Annons

Då kom dagen då vi alla medlemmar i PRO Oden äntligen hade möjlighet att träffas efter pandemins utbrott. Restriktionerna är borta, men vi ska ändå vara försiktiga. Att mötet var efterlängtat rådde inget tvivel om då ett nittiotal medlemmar antog inbjudan till mötet på Travrestaurangen Spiltan.

Ordförande Ewa Wallin hälsade alla välkomna och bjöd in till att starta med kaffe, smörgås samt tårta. Vi har lärt oss hålla avstånd och undvika köer, därför var det bordsservering vid detta möte.

Annons

Annons

Underhållningen bestod av Birgers döttrar, det vill säga Monica Lundemo samt Ulla Britta Johansson. Vi bjöds på skön, svängig musik bland annat med sång, fiol och saxofon. Vackert avslut på stunden var med Arjas sång ”Jag vill tacka livet”.

Kalle Olsson berättade att det blir en Ikearesa i november, vidare julbord i december. Datum och info kommer som vanligt i media. Han berättade även om gåfotboll i ÖP-hallen, mixat lag och alla är välkomna. Vår populära pubafton sker den 26 november.

Maud Berglund informerade om våra cirklar som är: Line Dance (start vid tio deltagare), gympan startar efter jul, till badet behöver vi ledare, boule, lätt vandring, stickning , stavgång, canasta, matlagning herrar, körsång har vi tillsammans med Brunflo. Saknar du något, och kan tänka dig att vara ledare så tveka inte att höra av dig.

Astrid Johannesson informerade från seniordanserna i Folkets hus. Behöver ha nya ledare då danserna startar eventuellt nästa höst.

Vi är alla behövda, välkommen att anmäla dig till att vara ledare i någon cirkel.

Lotteriflickorna kallade och därefter var mötet slut. Ordförande tackade för dagen och önskar alla välkommen tillbaka på nästa möte! Hoppas vi ses, önskade PRO Odens styrelse.

Katrin Wallin

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy