Annons

Annons

Annons

krönikaJämtlands län

Karolin Johansson
Välkommen till nya ltz.se – ännu mera LT

Länstidningen befinner sig i ständig utveckling för att kunna ge dig de viktigaste och mest lokala nyheterna året runt, dygnet runt. Ett led i det är en uppdatering av sajten. Från och med idag har ltz.se ett nytt utseende.

Text

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Ljusare, fräschare, mer lättnavigerad och mer LT.

Ltz.se är nu ännu mer LT. Vi kommer att lyfta upp journalistik som vi vet att LT:s prenumeranter vill ha mer av i särskilda block, för att ni ska hitta det på ett enkelt sätt. Exempelvis lyfter vi artiklar från ledarredaktionen och kultur- och nöjesredaktionen i egna block. I blocket "Inpå livet" lyfter vi starka berättelser om och med människor från hela länet.

Annons

Annons

Ltz.se är nu mer överskådlig. Som besökare på ltz.se ska du kunna ta dig igenom nyhetsflödet med det allra viktigaste, och samtidigt då och då stanna till på de avdelningar som intresserar dig mest.

Ltz.se är nu tydligare. Med den nya designen skiljer vi tydligare på nyheter och opinionsartiklar. Allt för att underlätta för dig som läsare.

Sajten är inte den enda som är ny, även appen får en uppdatering vilket gör att du behöver uppdatera den på din smartphone eller platta.

Så här gör du för att uppdatera LT Östersund nyhetsapp:

Appstore: Inne i Appstore klicka på ikonen när du har sökt fram appen, då får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan fortsätter du med att ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Kom ihåg:

► Att höra av dig med dina synpunkter! Mejla mig på karolin.johansson@ltz.se eller ring 063-155501.

Annons

► För frågor gällande din prenumeration eller digital support, vänd dig till vårt kundcenter.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan