Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
SPF seniorerna Gimådalen

Detta är en läsartext.

Martin Rolén, ny distriktsordförande, besökte mötet. Foto: Gertrud Sunding

Annons

Måndag 18 oktober var drygt 50 gamla och nya medlemmar samlade till ett efterlängtat månadsmöte i Församlingshemmet, Bräcke, när nu coronarestriktionerna inte hindrade oss längre.

Vi började som alltid med att äta lunch i Folkets Hus i Bräcke som levererade den goda maten. Mätta och belåtna fick vi en presentation av vår nya distriktsordförande, Martin Rolén, som berättade om vem han är, var han kommer ifrån samt vad han sysslat med i sitt yrkesverksamma liv.

Annons

Annons

Han pratade också om vikten av att vara medlem i föreningen SPF seniorerna som till exempel ger oss trevlig gemenskap, intressanta föreläsningar och möjlighet att påverka både lokalt och centralt i våra kommunala och regionala pensionärsråd KPR och RPR.

Efter en stunds möjlighet till frågor så tackades Martin med en rungande applåd. Nu blev det kaffe, kaka och dragning på lotterna som vi tilldelades vid ankomst och mycket prat när vi nu äntligen träffades igen.

Gertrud Sunding

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy