Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
All personal inom vården är lika mycket värd

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Emil Langvad

Annons

Replik på insändaren: Ovaccinerad personal bör berätta det för vårdtagare

Vill bara fortsätta denna dialog och svarar då till pensionären som fortfarande arbetar i vården. Först vill jag berömma dig och de övriga pensionärer som arbetar, det är guld värt både för yngre personal och för dom äldre som vi vårdar!

Annons

Annons

Sedan vill jag hålla med om att det är tur att vi lever i ett Sverige där vi får välja, men tycker du då att det även är okej att dom äldre får välja om det skall vara en svensk, eller en nysvensk som arbetar?

Då har vi helt plötsligt skapat en rasism inom vården. All personal är lika mycket värd. Dit hör även ovaccinerad och vaccinerad personal, det skall ej spela någon roll. Man ska inte behöva presentera sig som ovaccinerad när man kommer och arbetar. Om chefer börjar omplacera vårdpersonal som är ovaccinerad blir dessa helt plötsligt en grupp för sig, grupperingar bör vi hålla oss ifrån.

Fortsätt kämpa på i vården, vaccinerad eller ovaccinerad, tillsammans är vi starkast!

En som jobbar i vården

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy