Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Krokom

Läsartext
Föreningsliv: PRO Krokom

Detta är en läsartext.

Fredag 1 oktober var drygt 60 av våra medlemmar samlade till ett mycket försenat men efterlängtat årsmöte i Näldens bygdegård. Allt kändes nästan som vanligt igen, vi köpte lotter, träffade många vi inte sett på länge och fick sätta oss vid trevligt dukade bord, för säkerhets skull glest placerade och med en Trippelskraplott som mötespresent till alla.

Annons

Örjan Persson hälsade oss välkommen varpå följde en tyst minut för att hedra de medlemmar som lämnat oss den senaste tiden. Annette Johansson fördjupade stunden med några tänkvärda ord om livets både ljusa och mörka sidor och läste en kinesisk dikt om hur vi kan hantera sorger.

Gertrud Nygren valdes att leda årsmötet varpå vi tog del av styrelsens berättelse. Av förklarliga skäl var den betydligt mer kortfattad i jämförelse med ett normalt år. Coronapandemin satte ju stopp för nästan all verksamhet. Inga medlemsmöten, med undantag för årsmötet i februari 2020, danser eller resor men under perioden januari-mars har grupper med seniordans, sång och stickning samt läsecirkeln "Hemsöborna" haft veckoträffar som vanligt. Bingo och boule har vi spelat med viss begränsning.

Annons

Styrelsen har haft sex protokollförda möten. På uppdrag av NTF har Örjan Persson och Roger Gustavsson utfört bälteskoll och hjälmkontroll vid skolorna i Krokom och Ås.

Resultat- och balansräkningen samt revisorernas berättelse föredrogs och godkändes.

Val av styrelse: Ordförande Örjan Persson, sekreterare Gunnel Vejdeland, kassör Margot Nordström, studieorganisatör Barbro Johansson, medlems- och hemsidesansvarig Stig Nygaard samt Ella Eckerman och Anita Svärd. Ersättare: Evald Eriksson och Ove Evaldsson. Revisorer: Claes-Göran Sundqvist och Jonny Engelin.

Därefter val av kontaktombud, mötesansvariga och övriga kommittéer.

Örjan överlämnade välförtjänta blommor till Gertrud och Annette för deras medverkan. Barbro påminde om de aktiviteter som är igång, bingon, inomhusboulen och stickcaféet. Eventuellt kan vi starta läsecirklar efter nyår.

Annons

Så var det dags för underhållning. Lill-Bengt med sitt dragspel och komp bjöd oss på ett härligt och medryckande program med allt från svensktoppen till Elvis Presley-låtar.

Smörgåstårta, kaffe och rullrån smakade jättegott och dagen avslutades med dragning på de sålda lotterierna, då det syntes många glada miner efter vinster från ett överdådigt vinstbord.

Gunnel Vejdeland

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy