Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Jämtlands län

Insändare
Insändare: Jag gillar att åka tåg

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Börje Forsberg anser att tågresan befriar honom från ansvaret för själva färden och ger honom tid för själsförkovran.

Bild: Catarina Montell

Annons

Replik på debattartikeln: Tågen till Östersund går på halvfart

Jag gillar att åka tåg. Till skillnad från Sten Bredberg tycker jag att det inte är så dumt om det inte går så fort. Man sitter ju ganska varmt och ombonat och man får ju en massa tid, som man kan utnyttja helt till sin egen fördel.

Annons

Annons

Jag brukar ha med mig en god bok, att läsa, i den händelse det inte finns någon trevlig medpassagerare att utbyta tankar med. Med de moderna telefoner som nu finns kan man även komma i åtnjutande av intressanta program på Youtube. Man kan också, om det finns buffévagn, se till att magen får sitt.

Att åka buss är heller inte så dumt. Det gjorde jag för något år sedan. Då gjordes det matrast i Tönnebro. Restaurangen var väl ingen höjdare, men det gick an.

Att åka på det här viset befriar mig från ansvaret för själva färden och ger mig som sagt tid för själsförkovran. Be happy Sten Bredberg!

Börje Forsberg i Huså

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy