Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Läsartext
Föreningsliv: SPF Seniorerna Östersund

Detta är en läsartext.

På bilden ser vi Max Pettersson, SeniorNet, systrarna Erika och Sofia Forslund (Sagi Twins), samt Jan Palmqvist, Glaukomföreningen, som samlats efter SPF Seniorerna Östersunds möte på Gamla Teatern. Foto: Sven Olof Andersson

Annons

Måndag den 23 mars 2020 hade SPF Seniorerna Östersund planerat ett möte där Glaukomföreningen skulle medverka. Det blev inställt på grund av pandemin och nu 567 dagar senare var det möjligt att genomföra mötet i en fylld Ordenssal på Gamla Teatern

SPF Seniorerna Östersunds ordförande Per Söderberg uttryckte sin glädje över att över 80 vaccinerade medlemmar hade hörsammat inbjudan.

Annons

Annons

Jan Palmkvist och Lennart Berggren gav en bra information om Glaukom och de symptom som man skall vara uppmärksam på för att så snabbt som möjligt testa av och få den hjälp som finns. Bland mötesdeltagarna fanns några som drabbats av Glaukom.

Från SeniorNet medverkade Max Pettersson. Det är en förening som finns i hela Sverige och som ger medlemmarna ett bra stöd för att klara av den dator- teknik som nu finns.

Underhållningen svarade tvillingsystrarna Erika & Sofia från Brunflo för, under artistnamnet ”Sagi Twins”. Det var många härliga melodier som de bjöd deltagarna på i Gamla Teaterns trevliga lokaler.

Den 25 oktober arrangeras en träff med nya medlemmar 2020-2021 - drygt 70 personer är inbjudna. Den 22 november planeras en modevisning och julbordslunchen genomförs på Luciadagen den 13 december.

Boulespelet fortsätter på fredagar.

Per Söderberg

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy