Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fåker

Läsartext
Föreningsliv: PRO Näs-Hackås-Sunne

Detta är en läsartext.

Staffan Löwenberg underhöll med goda låtar. Foto: Stig-Björn Sundell

Annons

Äntligen kunde PRO Näs-Hackås-Sunne samlas för att genomföra det årliga årsmötet. Mötet ägde rum på Lyransgården i Fåker den 12 oktober och cirka 30 medlemmar ställde upp.

Före mötet underhöll Myrviksbon Staffan Löwenberg med att antal goda låtar från 60-70-talet!

Sekreterare Maj Britt Rova, vald ordförande Egon Persson, SPF Brunflobygden, och ordförande Timo Andersson. Foto: Stig-Björn Sundell

Annons

Annons

Till ordförande för mötet valdes SPF-medlemmen Egon Persson, Brunflobygden, som ställde upp för en gentjänst till Timo Andersson. Timo var ordförande vid deras årsmöte i höst!

Mötet avhandlades enligt ordinarie normalrutin, snabbt och elegant trots strulet med ett antal avhopp i styrelsen på förra mötet i fjol. Nu valdes ersättarna för en ny omgång, vilket är nödvändigt för föreningens framtida fortsättning. Det finns en viss tröghet i att hitta nya medlemmar som vill ställa upp i föreningens styrelse bland annat.

Ingvar Lindgren skulle firas efter mötet med en fin blomsterbukett, på grund av att han just fyllt år, men kunde inte närvara då annat fanns att göra, då jakt är på gång. Blommorna överlämnades därför till hans fru Eivor Lindgren.

Efter mötet serverades kaffe och smörgås samt med ett antal flera goda låtar av Staffan Löwenberg!

Stig-Björn Sundell

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy