Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Lit-Häggenås

Läsartext
Föreningsliv: PRO Lit-Häggenås

Detta är en läsartext.

PRO Lit-Häggenås medlemmar åkte buss till Brinkeboda, där tallrikarna fylldes med lunchmat. Foto: Jan Holmgren

Annons

Den 11 oktober samlades det 43 förväntansfulla medlemmar vid macken i Lit, där vi klev på bussen. Den framfördes som vanligt av Lars-Göran och Annelie på LG-buss, som skulle ta oss till Brinkeboda för lunch. Förväntningarna var höga, för vi hade hört talas om den goda maten som serveras där.

Vi kom fram till ett helt nyrenoverat Brinkeboda. Vi intog våra platser vid de reserverade borden och förväntansfulla och hungriga så angrep vi det som dukats fram. Det var ett digert salladsbord samt varmrätter som bestod av Wallenbergare med potatismos, falukorv med stuvad vitkål samt stekt och kokt potatis och soppa till de som så önskade. Sedan blev det kaffe med kaka och sen var det stopp, det gick inte ner mer mat.

Annons

Annons

43 förväntansfulla medlemmar samlades i väntan på maten. Foto: Jan Holmgren

Efter att ha smakat på allt så var alla mätta och belåtna, varpå vi äntrade bussen på nytt för hemfärd.

Vi besökte Tinas praliner där vi bjöds på smakprov och kaffe. Det handlades en hel del goda praliner med hem, därefter gick färden via Alsen, Rödön, Frösön till Lit. Annelie, vår bussvärdinna, berättade om dom historiska händelserna som hänt varefter vi passerade platserna på vägen hem.

Vi riktade ett stort tack till personalen på Brinkeboda och till Lars-Göran och Anneli för en trevlig och intressant busstur.

Jan Holmgren

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy