Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Körfältet

Läsartext
Föreningsliv: PRO Körfältet

Detta är en läsartext.

Kristina Gustavsson och Monica Helin avtackades för lång och trogen tjänst.

Annons

PRO Körfältet träffades på restaurang Papegojan, för att äntligen kunna bekräfta det preliminära årsmötet som styrelsen hållit redan i juni.

Först tände ordförande ett ljus och påbjöd en tyst minut för hädangångna medlemmar och vänner. Ulla-Britta Johansson spelade en vacker melodi på sin fiol.

Årsberättelse, ekonomisk redogörelse och revisorernas berättelse godkändes och styrelsen beviljades ansvarsfrihet och styrelsen presenterade sig.

Annons

Annons

Kristina Gustavsson och Monica Helin avtackades med blommor för lång och trogen tjänst

Deltagarna lät sig väl smaka av maten, som Christos på Papegojan svarade för.

Den goda höstbuffén var nu framdukad och alla lät sig väl smaka. Ugnsbakad lax, kalvstek med kantarellsås, allehanda goda sallader med mera. Kaffe och en god kaka som avslutning.

Ulla-Britta underhöll oss med en blandning av folkvisor på jamtska. Särskilt populärt var det med allsång på Evert Taubes "Rosa på bal" och ”Gunnar Vägman”.

Ett gediget prisbord var framdukat och nu det blev dragning på lotteriet. Bland priserna fanns bland annat självplockade lingon. Mycket populärt!

Mötet avslutades i god stämning.

Ulla Deutschmann

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy