Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Oviken

Läsartext
Föreningsliv: Glamusikalliansen

Detta är en läsartext.

Glada musikanter på föreningen Glamusikalliansens årsmöte i Kövra i lördags. Från vänster: Tage och Eva Lundqvist, Staffan Nilsson, Bibban Jansson, Majlis Olofsson, Eva Britt Jonsson, Agneta Haugnes, Ann-Britt Klingberg, Christer Lilliehöök, Erling Hansson, Per-Henrik Boije samt Lotta Andersson. Foto: Åke Bengtzon

Annons

Ett 30-tal medlemmar hade samlats till årsmötesförhandlingar i byn Kövras eget Glamusikkafé i lördags. Föreningsverksamheten har i princip varit ”nedstängd” det senaste året genom pandemin. Men nu synes ett spirande hopp om utbud i form av musikkaféer och andra föreningsaktiviteter vara på gång, bland de hundratalet medlemmarna som är spridda i huvudsak runt Storsjöbygden.

Annons

Årsmötet klubbades igenom av Åke Bengtzon och med Lotta Andersson vid protokollet. Nya i styrelsearbetet är Olof Olofsson och Åke Bengtzon. Wivi-Ann Olsson, Lotta Andersson samt Aina Nilsson tillhör styrelsen sedan tidigare. Ny revisor: Rolf Göransson med Ulf Horn som suppleant. Ny i valberedningen är Gösta Jonsson som nu tillsammans med Erling Hansson är valda fram till nästa årsmöte. Uttagande av medlemsavgift sker först nästa år på grund av inställda aktiviteter.

Annons

Efter årsmötet bjöds deltagarna på musik av durspelsgruppen Verknuffaran med Ann Britt Klingberg som ledare samt sång med Lotta till Gösta Jonssons dragspelsackompanjemang. Tre dragspelare, Bertil Nilsson, Oviken, Christer Lilliehöök, Frösön samt Gösta Jonsson från Gäle, Fåker deltog också i underhållningen efter utspisningen av matig soppa och mjukstut och kaffe som medlemmarna bjöds på. För dagen kunde föreningen inte bekräfta om Hallens Glamusikfestival kommer att arrangeras inför sommaren 2022.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy