Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

LT:s julkortstävling

Äntligen dags att måla - för alla 0-19 år

Känner du någon eller några som är mellan 0 och 19 år gamla och som älskar att måla? Då ska du tipsa dem om LT:s julkortstävling.

Bild: Therese Hasselryd

Annons

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid för LT:s julkortstävling. Med LT:s julkortstävling vill vi uppmuntra till skapande och tävlingen arrangeras i samarbete med Jämtlands läns konstförening och Jamtli. Mellan 27 november och 9 januari ställs julkorten ut på Jamtli.

Så deltar ni i LT:s julkortstävling 2021

Teckna eller måla ett julkort i formatet 10x15 cm – vykortsstorlek, antingen på papper eller digitalt.

Annons

Annons

• Det finns sex tävlingsklasser: 0–5 år , 6–8 år, 9–11 år, 12–15 år, 16-19 år och en digital klass för alla mellan 0 och 19 år. Varje tävlande kan delta med ett bidrag.

• Viktigt att ni skriver namn, adress, telefonnummer och ålder tydligt på det fysiska kortets baksida, eller i mailet om ni skickar in ett digitalt bidrag. Julkort som saknar uppgifter deltar inte i tävlingen.

• Skicka julkortet med post till: Länstidningen, 831 89 Östersund eller lämna in det på Jamtli, Museiplan 2 i Östersund, eller på LUX på Norra Station, Hamngatan 11A i Östersund.

• Ditt digitala bidrag skickar du till julkort@ltz.se

• Sista dagen att skicka/lämna in julkortet är 7 november.

Juryn utser sen fyra pristagare i varje tävlingsklass. De vinnande bidragen och namnen på samtliga tävlande publiceras i LT. Alla vinnare får pris.

För frågor kontakta LT:s chefredakör Karolin Johansson, 063-15 55 01.

Över 2300 bidrag kom in i LT:s julkortstävling 2020. Blir det ännu fler i år?

Bild: Fredrik Eliasson

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy