Annons

Annons

Annons

LT:s julkortstävling

Äntligen dags att måla - för alla 0-19 år

Känner du någon eller några som är mellan 0 och 19 år gamla och som älskar att måla? Då ska du tipsa dem om LT:s julkortstävling.

Text

Bild: Therese Hasselryd

Annons

Julen närmar sig med stormsteg och det är hög tid för LT:s julkortstävling. Med LT:s julkortstävling vill vi uppmuntra till skapande och tävlingen arrangeras i samarbete med Jämtlands läns konstförening och Jamtli. Mellan 27 november och 9 januari ställs julkorten ut på Jamtli.

Så deltar ni i LT:s julkortstävling 2021

Teckna eller måla ett julkort i formatet 10x15 cm – vykortsstorlek, antingen på papper eller digitalt.

Annons

Annons

• Det finns sex tävlingsklasser: 0–5 år , 6–8 år, 9–11 år, 12–15 år, 16-19 år och en digital klass för alla mellan 0 och 19 år. Varje tävlande kan delta med ett bidrag.

• Viktigt att ni skriver namn, adress, telefonnummer och ålder tydligt på det fysiska kortets baksida, eller i mailet om ni skickar in ett digitalt bidrag. Julkort som saknar uppgifter deltar inte i tävlingen.

• Skicka julkortet med post till: Länstidningen, 831 89 Östersund eller lämna in det på Jamtli, Museiplan 2 i Östersund, eller på LUX på Norra Station, Hamngatan 11A i Östersund.

• Ditt digitala bidrag skickar du till julkort@ltz.se

• Sista dagen att skicka/lämna in julkortet är 7 november.

Juryn utser sen fyra pristagare i varje tävlingsklass. De vinnande bidragen och namnen på samtliga tävlande publiceras i LT. Alla vinnare får pris.

För frågor kontakta LT:s chefredakör Karolin Johansson, 063-15 55 01.

Över 2300 bidrag kom in i LT:s julkortstävling 2020. Blir det ännu fler i år?

Bild: Fredrik Eliasson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan