Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Frösön

Läsartext
Föreningsliv: SPF seniorerna Frösön

Detta är en läsartext.

En medlemsträff med buffémat lockade ett 50-tal medlemmar i SPF seniorerna. Foto: Majvor Enström

Annons

Ett femtiotal medlemmar sammanstrålade den 21 september på restaurang Hos Andreas för en medlemsträff med det lilla extra.

Ordförande hälsade välkommen till en eftermiddag med pajbuffé, underhållning och lotteri med stora vinstchanser. Anders Eliasson, Marmeladorkestern, spelade och sjöng medryckande låtar med stor igenkänning. I mellansnacket berättade Anders bland annat att perioden med nedstängningar hade ”förvandlat” honom till trubadur som tillsammans med sambon genomfört 71 livespelningar på Facebook, en prestation som belönades med en varm applåd.

Annons

Annons

Anders Eliasson spelade och sjöng medryckande låtar. Foto: Majvor Enström

Andreas med personal hade dukat upp och kön till buffébordet flöt på bra, med det numera så invanda beteendet att ”hålla avstånd”. Deltagarna kunde ta för sig av den väl tilltagna buffén med tre sorters pajer, tillhörande såser och sallad. Stämningen var hög med många uppskattande kommentarer. Efter maten serverades kaffe med kaka.

Tommy Weije, föreningens ansvarige för lotterier, höll i lottdragningen. Vinstbordet var laddat med 21 priser som delades ut till glada vinnare.

Efter drygt två timmar var det dags att bryta upp. Ordförande tackade för stort intresse och för trevlig samvaro och informerade kort om kommande medlemsaktiviteter; ölprovning i oktober, information om Östersundslänken i november och julfest i december. Datum och program för aktiviteterna håller på att tas fram och kommer att i god tid meddelas på hemsidan, i annons och i gruppmejl.

Majvor Enström

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy